среда, 4 мая 2011 г.

Бесплатные экскурсии в день моря!

KUTSE KOOLIDELE
EUROOPA MEREPÄEV, 20. mail 2011. a
Ekskursioonid laevadele

Euroopa Merepäeval, mis toimub traditsiooniliselt iga aasta 20. mail, korraldatakse õpilastele ekskursioone Tallinna reisisadamas seisvatele reisiparvlaevadele ning tutvusta¬takse Admiraliteedi basseinis seisvaid laevasid: puksiiri, lootsikaatrit ja Veeteede Ameti laeva¬kontrolli kaatrit EVA-019.

Ekskursioonid toimuvad Tallinna reisisadama D-terminaalis seisvatele laevadele ”Baltic Queen” (kellaajad täpsustuvad) ja ”Baltic Princess” (kell 10.30).

Ekskursioonideks tuleb grupid eelregistreerida ning sellel võivad osaleda klassid koos õpetaja või lapsevanemaga. Eelregistreerimine on nimeline. Kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. Ühe ekskursiooni grupi suuruseks on kuni 30 inimest.

Eelregistreerimine toimub ajavahemikus 5. maist kuni 18. maini 2011. a e-posti aadressil liis.aavik@emara.ee või telefonil 5333 2217.

Peale ekskursiooni reisiparvlaevale on võimalik külastada reisisadama lähedal asuvas Admiraliteedi basseinis seisvaid aluseid, mis on avatud külalistele kuni kella 15.00-ni.

Euroopa Merepäeva tähistamisega soovib Euroopa Liit juhtida kodanike tähelepanu mere¬de ja ookeanide olulisusele meie igapäeva elus. Sellel päeval toimuvad EL liikmes¬riiki¬des erinevad üritused merendusvaldkonnas: korraldatakse külastusi sadama¬tesse ja laeva¬dele, toimuvad seminarid ja konverentsid ning tutvustatakse uusi projekte merenduses.

Euroopa Merepäeva tähistamist Eestis korraldavad: Eesti Laevaomanike Liit, Majandus- ja Kommu¬nikatsiooniministeerium, Eesti Mereakadeemia, Veeteede Amet, Eesti Meremuuseum ning toetavad AS PKL, AS Eesti Loots ja AS Tallink.

EUROOPA MEREPÄEV 2011 - http://ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/index_en.htm
BALTIC QUEEN - http://www.tallink.ee/ee/ships/balticQueen/
BALTIC PRINCESS - http://www.tallink.ee/ee/ships/balticPrincess/
ADMIRALITEEDI BASSEINI ASUKOHT - http://bit.ly/admiraliteedibassein

Комментариев нет: